Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestSkaten in het Vondelpark met Jur
Voorverkoop0 euro
Prijs aan de kassa0 euro
Datum29 - april - 2008
Tijdvan 19:15 tot 21:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelnameOnbep personen
Deelname voorIedereen
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Het voorjaar lonkt alweer en Jur heeft er weer zin in om jullie te helpen met de eerste wankele schreden op de skates. Uiteraard zijn de volleerde skaters ook van harte welkom en gaat ieder in zijn eigen tempo zijn rondje maken, of jullie blijven juist gezellig bij elkaar. In ieder geval kan de volleerde skater van Jur ook nog allerlei leuke truckjes leren, dus vervelen zal je je zeker niet!

Het Vondelpark zal in eerste instantie de skate-lokatie zijn, later kan er weer uitgeweken worden naar andere lokaties zoals Spaarnwoude of misschien zelfs leuke tochtjes maken elders in het land.

Hou in geval van slecht weer het forum in de gaten. Bij regen gaat het skaten sowieso niet door. Ook als het alweer opklaart is de straat nog nat en daardoor glad en gevaarlijk voor beginnende skaters.

Zorg ook altijd voor voldoende berschermende materialen als helm, pols- en knie-beschermers.

Na aanmelding krijg je het telefoonnummer van Jur zodat je hem altijd even kunt bellen bij twijfel over het weer of als je ineens toch niet kunt komen of verlaat bent.

Ook als je geen lid bent vanUgo4it ben je welkom je bij dit clubje aan te sluiten.

Waar: de Vondeltuin in het Vondelpark, dit is het grote terras aan de kant van de Amstelveenseweg waar je ook skates kunt huren. 's Avonds gratis parkeren.
Wanneer: dinsdag 29 april
Hoe laat: 19:15 verzamelen, 19:30 uur rijden
Prijs: gratis
Inschrijven tot: 29 april


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.