Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestActiviteitenclub Ugo4it kennismakingsborrel
Voorverkoop0 euro
Prijs aan de kassa0 euro
Datum12 - april - 2008
Tijdvan 21:00 tot 01:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelnameOnbep personen
Deelname voorTer kennismaking met Ugo4it
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Op 12 april komen we samen voor de maandborrel in café East of Eden, Linnaeusstraat 11, Amsterdam. Hier verzamelen we vanaf 21:00 uur en we verwachten dat er weer veel leuke leden langskomen om elkaar weer eens gezellig te ontmoeten en lekker bij te kletsen. En niet in de laatste plaats om de nieuwe mensen te verwelkomen en te leren kennen natuurlijk.

Nieuwkomers kunnen bij het personeel even naar Debbie Houtman vragen, wij zorgen ervoor dat het personeel op de hoogte is.

We raden nieuwelingen overigens altijd aan "alleen" te komen, zeker als je nieuwe mensen wilt leren kennen. De ervaring heeft ons namelijk geleerd dat als je met een vriend of vriendin komt, je elkaar bezig houdt en je je niet snel onder de andere gasten mengt. Natuurlijk ben je ook welkom als je iemand meeneemt, maar denk dan aan het bovenstaande en spreek er van tevoren iets over af! Vaak horen we achteraf van leden dat ze zo blij zijn dat ze deze stap eindelijk genomen hebben en dat ze het eigenlijk al veel eerder hadden moeten doen.

We gaan er samen weer een gezellige avond van maken! De toegang is gratis en ook gasten of introducés zijn uiteraard van harte welkom langs te komen om de sfeer te proeven.

Waar: café East of Eden, Linnaeusstraat 11, Amsterdam
Wanneer: iedere 2e zaterdag van de maand
Hoe laat: 21:00 uur
Prijs: je betaalt wat je bestelt
Inschrijven is niet persé nodig, maar het is wel fijn om te weten dat je komt


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.