Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestMode houdt van Kunst... met Activiteitenclub Stichting ActivCrowd Zuid-Holland!
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum11 - december - 2011
Tijdvan 00:00 tot 00:00
PlaatsDen Haag
Maximale deelname personen
Deelname voorIedereen van 30-50 jr uit Zuid-Holland
ContactpersoonActivCrowd Activiteitenclub
E-mailinfo@activcrowd.com
Telefoon
Organisatie
Websitewww.activcrowd.com
Over het feest/evenement
Gemeentemuseum Den Haag: Mode houdt van Kunst. De tijdelijke tentoonstelling Mode houdt van Kunst, een affaire, laat zien dat beeldende kunst in veel gevallen een grote inspiratiebron is voor ontwerpers en dat kleding gebruikt wordt door krachtige vrouwen om zich te onderscheiden. Deze tentoonstelling loopt door tot 8 januari 2012. Daarnaast zijn er nog andere interessante tijdelijke tentoonstellingen en is een deel van de permanente tentoonstellingsruimte vernieuwd. De kosten bedragen 10 euro (MJK gratis). Vanaf 15 oktober geldt een toeslag van 2,50 euro in verband met een tijdelijke tentoonstelling met topstukken van het Centre de Pompidou. Kijk voor meer informatie over deze en alle andere activiteiten op www.activcrowd.com.

Activiteitenclub ActivCrowd organiseert zonder winstoogmerk jaarlijks 150 gezellige activiteiten zoals uitgaan, bioscoop, wandelen, theater, eten, festivals, dansen, musea, sport, dagjes uit, spelletjesavonden, weekendjes weg etc. Onze deelnemers zijn 30 tot 50 jaar en wonen allemaal in de regio.

Je kunt een paar keer vrijblijvend met ons mee dus wie weet tot ziens!

Kijk op onze website www.activcrowd.com voor meer informatie...


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.