Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestLuxe strandvacantie Turkije
Voorverkoop775 euro
Prijs aan de kassa euro
Datum24 - mei - 2008
Tijdvan 00:00 tot 00:00
PlaatsTurkije, Antalya
Maximale deelname50 personen
Deelname voorSingle 25-40 jaar HBO / WO
ContactpersoonLymic
E-mailirene@lymic.nl
Telefoon070-3617759
OrganisatieLymic
Websitewww.lymic.nl
Over het feest/evenement
Hotel en jouw kamer
De eerstvolgende editie van onze strandvakantie vindt plaats van 24 t/m 31 mei 2008.
Het hotel Lares Park ligt direct aan het strand van Antalya en op een afstand van 11 km van het centrum van Antaly. Wij bezetten straks 60 kamers van de in totaal 535 beschikbare. Je verblijft in een ruime, comfortabele 2-persoons kamer. Zeer verzorgt ingericht met airconditioning, telefoon, gratis kluisje, sateliet-TV en minibar die dagelijks wordt aangevuld (niet verkeerd toch?). De badkamer kent een bad en een douche en een toilet. Verder nog aanwezig: een telefoon. een haardroger en een balkon met zitje. Wil je een kamer voor jezelf? Dat kan. Hiervoor geldt een toeslag van 225 euro per week

Strandvakantie in het kort
De laatste week van mei, wanneer de zon het aangenaamst is en de omstandigheden optimaal, vertrekt een vliegtuig met 100 singles naar Turkije. Daar transformeert het luxe 5-sterren resort Lares Park gedurende een week in een Eldorado voor hoger opgeleide singles. Zon, zee, strand, sport, feest: het wordt een laid back weekje aan de Turkse Rivièra. Of je nu komt om een week te relaxen, zo af en toe aan te haken bij een beachvolley-toernooitje of om dagelijks te knallen op een van onze tennisbanen: je gaat hoe dan ook veel leuke singles ontmoeten. Het eten, het feesten en alle andere omstandigheden zijn zoals je dat bij ons gewend bent. Vijf-sterren dus.

Voor wie bedoeld?
De strandvakantie is ditmaal een voorwaarde dat je hoger opgeleid bent (HBO of WO). Daarnaast dien je minimaal 25 jaar te zijn en mag je niet ouder zijn dan 49 jaar. Deelnemers aan de strandvakantie vinden het fijn om dagelijks opnieuw te bepalen wat ze die dag met wie willen gaan doen. Ofwel lekker relaxen aan het strand na een wilde nacht feesten,ofwel de krachten meten met een van de vele tennissers van hetzelfde niveau, ofwel om aan een van de vele andere activiteiten deel te nemen (zie ‘activiteiten).

Algemeen over de activiteiten
Omdat we in mei maar liefst met z’n 100-en zijn, kunnen we veel organiseren. Een belangrijke activiteit is het tennissen. Daarover meer in het volgende hoofdstuk. Naast een tennisprogramma bieden we elke dag iets georganiseerds aan. De ene dag is dat een beachvolleybal-toernooi, de andere dag een excursie exclusief voor de deelnemers. Als je het laat hebt gemaakt, dan draai je je nog een keer om op je hangmat in de tuin. Heb je energie over, dan haak je aan bij een toernooitje of een excursie.

Wat kost het?
Een week ultra-inclusive naar het 5-sterren resort Larespark in Antalya kost 775,00.
Dat is heel erg inclusief.

Wil je weten hoe inclusief en meer weten over de activiteiten stuur dan een mail naar: leonie@lymic.nl en ontvang het informatie pakket!
Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.