Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestWeekend salsa (leren) dansen, lekker eten en Utrecht verkennen. Voor beginners en (licht) gevorderden
Voorverkoop249 euro
Prijs aan de kassa249 euro
Datum23 - mei - 2008
Tijdvan 19:00 tot 15:00
PlaatsUtrecht
Maximale deelname28 personen
Deelname voor20 mei 2008
Contactpersoonone2enjoy
E-mailinfo@one2enjoy.nl
Telefoon010 - 484 59 49
Organisatiegericht op singles
Websitewww.one2enjoy.nl
Over het feest/evenement
Vrijdagavond om 20.00 uur begint dit afwisselende weekend in de monumentale artillerieloodsen van Fort aan de Klop in Utrecht. Onze accommodatie en salsaworkshop locatie zijn prachig gelegen op een klein eilandje in de Overvecht aan de rand van Utrecht. Het weekend is gericht op singles die graag salsa willen leren dansen en op diegene die deze swingende tropische dans al enigszinds beheersen.

Salsa is een vrolijke muzieksoort met opzwepende ritmes. Het dansen wordt afgewisseld met lekker eten en een middag en een avond uit om het gezellig Utrecht te verkennen. Natuurlijk streven wij bij dit weekend naar een gelijke verhouding tussen de mannen en vrouwen, zodat iedereen een partner heeft om mee te oefenen en lekker te dansen in een open en ontspannen sfeer. Het weekend is bedoeld voor singles in de leeftijd van 25- 45 jaar die graag de basis van de salsa willen leren dansen en singles in de leeftijd tussen de 30-50 jaar die de basis van de salsa reeds beheersen.

Wat ga je doen?
Vanaf 19.00 uur ben je welkom en kun je inchecken in deze unieke groepsaccommodatie. Op het terrein staan naast het bomvrije wachtershuisje (nu een gezellig stadsparkcafé) de artillerieloodsen uit 1898 en 1878. In deze gerestaureerde en van de binnenzijde volledig aan deze tijd aangepaste loodsen dansen en overnachten wij. Tegen een toeslag is het mogelijk om in een hotel in de buurt te overnachten. Voor de kampeerders is het toegestaan om je tentje op de verdedigingswal op te zetten. Vanaf 20.00 uur kun je onder het genot van een tapasmaaltijd, wijn, bier en/of fris (alles bij de prijs inbegrepen) kennis maken met de andere gasten. Om 21.30 uur beginnen de salsaworkshops. De beginners en (licht)gevorderden hebben ieder hun eigen zaal en leraar of lerares. Na afloop van de 2 uur durende les komt iedereen in de grote zaal samen om daar vrij verder te dansen.

Zaterdagochtend ontbijten wij vanaf 09.00 uur tot 10.30 uur. Vroege vogels kunnen een wandelingetje maken in dit bijzondere stadspark van Utrecht. Na het ontbijt ga je aan de slag met het vervolg van de salsalessen tot ongeveer 13.00 uur. Aan het einde van de les lunch je met lekkere broodjes en een heerlijke soep.

Daarna heb je de gelegenheid om te genieten van de relaxte ambiance van Utrecht.


Utrecht heeft veel te bieden op het gebied van winkels, musea en leuke cafés, bijvoorbeeld langs de Oude Gracht of bij de Domtoren. Je kunt van te voren aangeven of je zaterdag en zondag wil beschikken over een huurfiets. Die regelen wij voor je zodat je gemakkelijk naar het centrum van Utrecht kan fietsen (15 minuten).

De liefhebbers kunnen in de middag meedoen aan een fietstocht door het gezellige Utrecht (ongeveer 2 uur). Natuurlijk eindigen wij bij een leuke kroeg. Je kunt ook lekker gaan winkelen, een museum bezoeken of bijvoorbeeld de Dom beklimmen.

De activiteiten/drinken tijdens deze middag zijn niet bij de prijs inbegrepen.


Zaterdagavond zorgen wij voor een 3 gangen diner om 20.00 uur. Na het eten gaan we de Utrecht ontdekken om daar lekker te gaan dansen/uit te gaan. De meeste cafés/dansgelegenheden hebben hun agenda voor eind mei nog niet op hun website staan.

Natuurlijk houden wij in de gaten of er op zaterdagavond 24 mei een salsafeest is. Er bestaat een kans dat er een salsafeest is in de prachtige zaal van de Winkel van Sinkel aan de Oude Gracht..Zondagochtend ontbijten wij van 09.30 uur tot 10.30 uur. Gevolgd door.......ja 2 uur salsales. Rond 13.00 uur staat er een lunch klaar waarna je de gelegenheid hebt om je spullen te pakken. Onder het genot van een kopje koffie, thee of drankje afscheid nemen wij afscheid.

Wie weet tot ziens in swingend Utrecht!
Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.