Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestRelatieklik-cruise
VoorverkoopN.v.t euro
Prijs aan de kassa12,50 euro
Datum1 - maart - 2008
Tijdvan 13:00 tot 18:00
PlaatsLeimuiderbrug
Maximale deelname60 personen
Deelname voorLeden van Relatieklik.nl 30+/50-
ContactpersoonCupido Party
E-mailinfo@relatieklik.nl
Telefoon
OrganisatieCupido Party
Websitewww.cupido-party.nl
Over het feest/evenement
Welkom aan boord!
In samenwerking met kaptein Ad van het Partyschip organiseert RelatieKlik vanaf volgende week geregeld een zondagse RelatieKlik-cruise. 9 maart vindt de eerste cruise plaats. Samen met ongeveer 50 andere geïnteresseerden vaar je van middag tot zonsondergang de mooie Westeinderplassen af, onder het genot van een drankje en een hapje. Het mooie waterrijke decor, het rustig voortkabbelende schip en de vriendelijke bemanning maken de vaart gegarandeerd tot een prettige en ongedwongen ontmoetingsplek. Weer eens wat anders dan het zoveelste bedompt feestzaaltje...

Hoe ziet de vaart er precies uit
Om 13:00 leggen wij de loopplank uit en ben je van harte welkom aan boord. Rond die tijd verzamelen zich de eerste cruisers aan onze sfeervolle bar om alvast in alle rust kennis te maken.

Rond 14:00 uur vertrekken we met Hét PartySchip en koersen we eerst naar de Drijvende Tuinen van Aalsmeer om vervolgens door de ringvaart bij Rijssenhout en Aalsmeer te varen. Altijd weer een leuke, romantische omgeving. En steeds weer anders.

Tijdens de boottocht is er genoeg tijd om andere singles te leren kennen en gezellig te babbelen en borrelen. Voor de geinteresseerden zal een spannende SpeedDate-sessie georganiseerd worden door uw eigen ‘Kaptein Stubing van de Loveboat’. Daarbij wissel je om de 4 minuten van gesprekspartner en noteer je of de kennismaking al dan niet naar meer smaakt. De resultaten van deze SpeedDate ontvang je de volgende dag al per e-mail.

Tussen 17:00 en 18:00 uur meren we weer af en halen we de looplank binnen En… mocht de ideale kennismaking al plaats hebben gevonden dan kan je aansluitend gezellig (en betaalbaar) met z'n tweetjes nog wat eten bij het tegenover onze afmeerplaats gelegen Grand Café De Parel.

Al met al het einde van een heerlijk, relaxt uitje! Enige wat we nog missen ben jij...

Aanmelden?
Klik (als je ingelogd bent) op de link 'Klik hier om je direct aan te melden!' of mail naar info@relatieklik.nl.

Enkele extra gegevens:
Locatie: Leimuiderdijk 360, 2155 MT Leimuiderbrug

Klik hier voor een routebeschrijving.


O.V.: NS stations: Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep & Leiden.

Bus 56 & 182. Interliner 370.

Parkeren: Gratis en meer dan genoeg plaats.

Reistijd auto: Binnen de Randstad gemiddeld een half uur tot drie kwartier.


Enkele foto's van Het PartyschipOntvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.