Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestComedytrain Toomler
Voorverkoop15 euro
Prijs aan de kassa15 euro
Datum8 - februari - 2008
Tijdvan 19:30 tot 00:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelnameBeper personen
Deelname voorLeden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Toomler is een theatercafé van en voor comedians van Comedytrain en een gerenommeerde club waar een groot publiek zich laat verrassen en vermaken.

Al meer dan vijftien jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. In haar eigen thuishonk Toomler in Amsterdam wordt talent een podium geboden om ideeën uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar de theaters in Nederland. Comedians als Hans Teeuwen, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali en Jan Jaap van der Wal vonden er de weg naar een solocarrière. Naast Mekka en kweekvijver van stand-up comedy is Toomler ook een intiem en bijzonder muziekpodium.

Laat even weten of je ook vooraf bij Toomler een hapje wilt eten, de prijzen zijn zeer redelijk, kijk maar even op hun website naar de menukaart.

Waar: Toomler, Breitnerstraat 2 (naast het Hilton Hotel), Amsterdam
Wanneer: vrijdag 8 februari
Hoe laat: 19:30 uur
Prijs: € 15,-
Inschrijven tot: zsm ivm reserveren


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.