Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestBuiten schaatsen op de langste kunstijsbaan ter wereld
Voorverkoop15 euro
Prijs aan de kassa15 euro
Datum26 - januari - 2008
Tijdvan 12:00 tot 18:00
PlaatsBiddinghuizen
Maximale deelnameOnbep personen
Deelname voorLeden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Reeds duizenden schaatsliefhebbers hebben de weg naar 's werelds langste kunstijsbaan (5 km) weten te vinden en laten zich de ijspret welgevallen. Het schaatsen met de wind in het gezicht dwars door de natuur is wat velen zo gemist hebben de laatste jaren. "FlevOnice heeft het oer-Hollandse schaatsgevoel weer een stuk dichterbij gebracht" is wat veel mensen tegen elkaar zeggen na een bezoek aan FlevOnice.

Schaatsen langs rietkragen, door het vlakke land en bosschages: FlevOnice heeft het allemaal. Vast staat dan ook dat dit unieke staaltje van creativiteit en inventiviteit de harten van schaatsliefhebbers sneller zal doen kloppen.
De schaatsbaan zal dit seizoen open zijn tot en met 8 maart 2008. FlevOnice biedt professionele schaatsers, maar ook recreanten voldoende ruimte en mogelijkheden voor intensieve trainingsuren of een lekker dagje uit.

Waar: Strandgaperweg 20 te Biddinghuizen
Wanneer: zaterdag 26 januari 2008
Hoe laat: 12:00 uur
Prijs: 15,-
Inschrijven tot: 25 januari


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.