Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestNieuwjaars Kennismakingsborrel
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum12 - januari - 2008
Tijdvan 21:00 tot 00:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelnameOnbep personen
Deelname voorIedereen
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Het is weer tijd om het nieuwe jaar in te klinken en dat doen we natuurlijk met elkaar op de nieuwjaarsborrel. Kom dus allemaal even genieten van een hele leuke avond, fijn gezelschap en lekkere hapjes en drankjes.

Op 12 januari komen we weer samen voor de maandborrel in café East of Eden, Linnaeusstraat 11, Amsterdam. Hier verzamelen we vanaf 21:00 uur en we verwachten dat er weer veel leden langskomen om elkaar de beste wensen over te brengen.

Nieuwkomers kunnen bij het personeel even naar Debbie Houtman vragen, wij zorgen ervoor dat het personeel op de hoogte is.

We raden nieuwelingen overigens altijd aan "alleen" te komen, zeker als je nieuwe mensen wilt leren kennen. De ervaring heeft ons namelijk geleerd dat als je met een vriend of vriendin komt, je elkaar bezig houdt en je je niet snel onder de andere gasten mengt. Natuurlijk ben je ook welkom als je iemand meeneemt, maar denk dan aan het bovenstaande en spreek er van tevoren iets over af!

We gaan er een gezellige avond van maken! De toegang is gratis en ook gasten of introducés zijn uiteraard van harte welkom langs te komen om de sfeer te proeven.

Waar: café East of Eden, Linnaeusstraat 11, Amsterdam
Wanneer: iedere 2e zaterdag van de maand
Hoe laat: 21:00 uur
Prijs: je betaalt wat je bestelt
Inschrijven is niet persé nodig, maar het is wel fijn om te weten dat je komt


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.