Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestimprovisatieweekend
Voorverkoop195 euro
Prijs aan de kassa195 euro
Datum19 - mei - 2007
Tijdvan 10:00 tot 17:00
Plaatsamsterdam
Maximale deelname16 personen
Deelname voorheel weekend, volwassenen
ContactpersoonIda van de Lagemaat
E-mailinfo@improduct.nl
Telefoon0641241488
OrganisatieImProduct
Websitewww.improduct.nl
Over het feest/evenement
Op 19 en 20 mei organiseert ImProduct een improvisatieweekend. Lekker durven fouten maken, de lol van het falen ontdekken en genieten van wat spontaan gebeurt.
Docent Marijn Vissers (www.improphondo.nl) laat je je grenzen onderzoeken en die durven verleggen. Een speels weekend, met technieken zoals ook de Lama's die gebruiken.
Beide dagen van 10.00 - 17.00 met een lunchpauze. 12 lesuren voor maar 195 euro, inclusief koffie en thee.
Speel de meest briljante eenmalige scenes, laat je fantasie gaan en geniet van de veiligheid van de speelvloer, waar alles net een beetje meer mag dan in ons dagelijks leven.

Het vervolg op deze workshop is op 2 en 3 juni. Al eerder aan improvisatie gedaan? Zoek je meer diepgang in je geimproviseerde scenes? Ook nu weer twee dagen van 10.00 - 17.00 improviseren met Marijn Vissers. Scenes die doen denken aan het programma De Vloer op. Geniet van het lef om die vloer op te durven en je publiek te ontroeren door de diepgang in je geimproviseerde scenes.

Wil je beide workshops volgen, dan krijg je bij gelijktijdige inschrijving een korting van 40 euro en betaal je 350 euro i.p.v. 390.Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.