Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestwandelen
Voorverkoopniets euro
Prijs aan de kassaniets euro
Datum1 - december - 2007
Tijdvan 00:00 tot 23:45
Plaatsoveral
Maximale deelnamegeen personen
Deelname voorallen
ContactpersoonMAATopmaat
E-mailinfo@maatopmaat.nl
Telefoon
OrganisatieMAATopmaat
Websitewww.maatopmaat.nl
Over het feest/evenement
Heb je zin om te gaan wandelen maar heb je geen zin om alleen te gaan? Dan kun je nu via http://wandel.MAATopmaat.nl een wandelmaatje vinden die met jou een wandeling wil maken.
Of het nu gaat om wandelen, nordic walking, wandelen bij jou in de regio, wandelen met de hond, lange afstandswandelen of deelname aan een georganiseerde wandelevenement, voor alle wandelactiviteiten kan je op deze website terecht.

Registreren als deelnemer van wandel.MAATopmaat is gratis.


Als je geregistreerd bent, krijg je per email een wachtwoord, daarmee kun je inloggen op onze site en een wandelmaatje zoeken.

Als je als deelnemer bent ingelogd, kun je in je zoekprofiel aangeven wanneer je wilt wandelen, hoeveel kilometer. Je kunt daar ook je voorkeur kenbaar maken voor het wandelmaatje wat je zoekt en hoever die bij je vandaan woont.

Via de keuze "maatje zoeken" worden dan de wandelaars getoond die matchen met jouw zoekprofiel.

Tenslotte kun je via email contact opnemen met het door jou gekozen wandelmaatje en een afspraak vastleggen. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.