Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesInloggen lukt niet?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom het inloggen niet lukt:
 
1. Je gebruikt een verkeerd wachtwoord. In dat geval kun je een nieuw wachtwoord aanvragen door op de link 'wachtwoord vergeten?' te klikken. Deze staat rechts naast de invulvelden voor gebruikersnaam en wachtwoord.
 
2. Het wachtwoord is niet goed ingevuld. Let er op dat je je wachtwoord goed invult, want deze is hoofdletter-gevoelig. Let er op dat je niet per ongeluk hoofdletters typt doordat je 'Caps Lock'-toets ingedrukt staat.
 
3. Je typt over een ander wachtwoord heen. Let er op dat je computer niet automatisch een verkeerd wachtwoord invult omdat deze die al eerder opgeslagen heeft. Zorg ervoor dat het wachtwoordveld leeg is en dat je eventuele (wachtwoord)stippen wist voordat je je wachtwoord invult.
 
4. Andere problemen kunnen zijn dat je bepaalde instellingen in je browser hebt staan zoals het NIET accepteren van cookies of javascripts op websites. 
 
Als je zeker weet dat het niet aan een van vier bovenstaande redenen ligt dan kun je je gebruikergegevens mailen naar info@relatieklik.nl. Wij zullen dan onderzoeken (voor zover mogelijk) waarom je deze problemen hebt. Vermeld in de mail naar ons welk soort internetprogramma (browser) je gebruikt (Bijvoorbeeld: Explorer, Mozilla, Firefox, Safari, Netscape enzovoort).
 
Wij hopen dat het inloggen nu lukt, anders horen we graag van je!
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Relatieklik-team

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.