Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesRelatieklik is gratis en kwalitatief hoogstaand!

Hoe gratis is RelatieKlik? 100%
RelatieKlik is helemaal gratis en dat blijft zo! Niet alleen inschrijven is gratis zoals op de meeste sites, je kunt iedereen onbeperkt benaderen!

Waarom is RelatieKlik gratis? Omdat iedereen kan meedoen
Alle leden - en niet slechts 10-20% betalende zoals bij betaalsites - kunnen benaderd worden en antwoorden. Dat geeft dus 80-90% groter bereik. Voorwaarde daarbij is wel dat het ledenbestand actief zuiver gehouden wordt. Een gratis site met én een zuiver ledenbestand én een goede service heeft een enorm voordeel boven betaalsites; iedereen die lid is kan volwaardig meedoen.

Hebben betaalsites meer serieuze leden dan RelatieKlik? Het antwoord is nee!
Betalende leden zullen over het algemeen inderdaad gemotiveerder zijn dan niet-betalende leden. Hier schermen de betaalsites natuurlijk mee. Ze vergeten hierbij dat een heel groot aantal leuke en serieuze mensen wel openstaan om via een relatiesite iemand te ontmoeten, maar de drempel te hoog vinden om daarvoor daadwerkelijk te betalen. Het voelt onnatuurlijk voor veel mensen om er geld voor neer te liggen. Deze mensen zullen zich eerder aangetrokken voelen door RelatieKlik.

Hoe weert RelatieKlik foute lui? D.m.v. de RelatieKlik-test en actief scannen
Door middel van de RelatieKlik-test wordt het makkelijk incongruente ‘nepprofielen’ te herkennen en te verwijderen. Zowel voor de leden zelf als voor de webbeheerders die actief scannen naar onzuivere profielen. Bovendien is de uitgebreide test voor 'niet-serieuze mensen' vaak een te hoge drempel om te nemen.

Hoe kan RelatieKlik gratis zijn? Door met advertenties te werken
Wij kunnen gratis zijn door (op niet-opdringerige manier) met banners te werken. Het is de bedoeling dat we daar in toekomst genoeg mee verdienen zodat we ook meer kunnen adverteren. Leden die niet graag banners zien kunnen voor een klein maandelijks bedrag advertentievrij browsen en makkelijker gevonden worden door andere leden.


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.